Tehokkaampaa ihonhoitoa vain kolmella tuotteella

14.2.2018

Kunnollinen puhdistus, seerumiampulli ja starter-tuote tuovat lisää tehoa kenen tahansa ihonhoitoon. </br> </br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Vuodenaikojen vaihtuessa iho kaipaa usein muutosta ihonhoitorutiiniin. Muutoksen ei tarvitse olla iso, vaan jo yhden tai kahden tuotteen lisääminen tai vaihtaminen rutiinissa tuo tuloksia. Omalla kohdallani olen huomannut, että kesäisin iholle sopivat usein vesimäiset tuotteet ja kerroskosteutus, kun taas talvella voiteet voi vaihtaa huoletta täyteläisempiin. Tärkeintä on kuunnella sitä, mitä oma iho viestii.

Kokosimme kauneustiimissä yhteen kolme tuotetta, jotka toimivat yksittäisenä lisänä ihonhoitorutiiniin tai antavat kolmistaan jo huomattavan parannuksen tavanomaiseen hoitoon.

Holika Holika All Kill Cleansing Oil To Foam Fresh - Myös sekaiho ja rasvoittuva ihotyyppi hyötyvät öljypuhdistuksesta. Öljy liuottaa iholta ylimääräistä talia ja rasvaa ja vaahtoavaksi muuttuva koostumus jättää kasvot miellyttävän raikkaiksi.

Holika Holika 3 Seconds Starter Vita Complex - Starter-tuote valmistelee ihon hoitotuotteille ja sisältää jo itsessään tehoaineita, jotka imeytyvät ihoon nopeasti. Vita Complex tuo iholle C-vitamiiniboostin ja raikkaan, sitruksisen tuoksun. Starteria käytetään hoitonesteen ja seerumin alla. Tämä tuote on helppo lisätä päivittäiseen käyttöön!

Holika Holika One Solution Super Energy Ampoule - Anti-Wrinkle - Seerumiampulli on koostumukseltaan yleensä hitusen kevyempi tuote kuin varsinainen seerumi, joten se sopii etenkin kevyitä tuotteita suosiville. Keveydestään huolimatta seerumiampulli sisältää huikean paljon luonnollisia tehoaineita, joilla on kollageenin ja elastiinin tuotantoa tehostavia sekä liftaavia ja juonteita häivyttäviä vaikutuksia.

Miten sinä tehostat ihohoitoa talviaikaan? Kerro kommenteissa!

LUE MYÖS NÄMÄ

Kaikki, mitä haluat tietää K-Beautysta

Nämä ovat tämän hetken suosituimmat kangasnaamiot

Ihonhoidon trendit vuonna 2018