MACin parhaat tuotteet - nämä pitää löytyä jokaisen meikkipussista

24.5.2018

MAC julkaisee jatkuvasti uusia tuotteita, mutta artikkelissa kerromme ne todelliset klassikot brändin valikoimasta. </br> </br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

MAC Cosmetics on ammattilaisille kehitetty meikkisarja, jonka tuotteet ovat (onneksi!) saatavilla myös meille taviksille. MAC sai alkunsa vuonna 1984 Torontossa kahden ammattilaisen tarpeesta käyttää meikkejä, jotka näyttäisivät hyviltä valokuvissa. Sittemmin MAC on julkaissut satoja ja taas satoja laadukkaita tuotteita ja upeita meikkikokoelmia.

Kokosimme yhteen brändin suosikkituotteet, jotka ovat sekä ammattilaisten että kuluttajien suosiossa. Nämä tuotteet todella ovat alansa parhaimmistoa!

Paras pohjameikki

MAC Cosmetics Studio Fix Fluid SPF 15 -meikkivoide - Studio Fix Fluid -meikkivoide on yksi MACin suosituimmista tuotteista. Keskipeittävästä peittäväksi kerrostettava meikkivoide tuntuu sopivan monenlaisille ihotyypeille kuivasta rasvoittuvaan, ja siksi siitä onkin tullut yksi MACin menestystarinoista. Nestemäinen meikkivoide muuttuu iholla samettisen mattapintaiseksi eikä välttämättä kaipaa edes puuteria. Pigmenttipitoisuudestaan huolimatta meikkivoide tuntuu iholla pehmeältä ja kevyeltä.

MAC Cosmetics PRO Longwear Concealer -peitevoide - MAC teki pigmenttisiä peitevoiteita kauan ennen muita! Merkin klassikko, PRO Longwear Concealer -peitevoide on tunnettu riittoisuudestaan ja mukavasta tunnustaan myös kuivalla iholla. Peitevoide asettuu iholle ohuena ja silti peittävänä kerroksena. Vinkki: jos haluat häivyttää silmänalusten sinisyyttä, valitse peiteaineesi kylmäpohjaisista NW-sävyistä.

MAC Cosmetics Next To Nothing Face Powder Pressed -puuteri - Uudempi tulokas MACin huipputuotteiden joukossa on Next To Nothing -kivipuuteri. Puuterissa on ainutlaatuinen, heleyttä iholle tuova koostumus, joka ei kuitenkaan muutu iholla rasvaisen kiiltävän näköiseksi. Hohdon huomaa selvimmin kun puuteria sipaisee sormella, mutta siveltimellä levitettynä kivipuuteri asettuu iholle läpikuultavana ja unelmankevyenä kerroksena. Kauneustiimimme on kuluttanut näitä loppuun jo useita!

Meikin pienet, mutta tärkeät apuvälineet

MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ -suihke - MACin preppaus- ja kiinnityssuihke meikille oli ensimmäisiä myös tavallisille kuluttajille saatavilla olevia meikkisuihkeita. Fix+ onkin nykyään kulttiklassikko, joka toimii monipuolisesti niin kasvomeikin kiinnittäjänä kuin erilaisten luomivärien ja pigmenttijauheidenkin kanssa. Fix+ toimii meikkipohjan alla pohjustamassa kasvoja, pidentää meikin kestoa ja kiinnittää luomivärin antaen sille samalla lisää intensiteettiä.

MAC Cosmetics Mineralize Skinfinish -korostusväri - Mineralize Skinfinish -korostuspuuteri tuo iholle moniulotteista, heleää hohtoa ilman diskopalloefektiä. Korostusvärin baked-koostumus mahdollistaa erityisen hienojakoisten pigmenttien käytön, joka tekee puuterista kevyesti levittyvän ja kasvoja kauniisti korostavan. Suosituimpia sävyjä ovat Soft & Gentle ja Lightscapade, jotka saavat myös meidän varauksettoman ihailumme.

MAC 217S Blending Brush -häivytyssivellin - MACin valkoharjaksinen sivellinkolmikko löytyy monen meikkaajan must-have-listauksesta. 217S-häivytyssivellin on muodoltaan pyöristetty ja tuntuu häivyttävän silmämeikin kuin itsestään.

MAC Cosmetics 219S Pencil Brush -kynäsivellin - Tiheä ja jäykähkö 219S-sivellin on ihanteellinen rajauksen häivyttämiseen ja luomivärin tarkkaan kerrostamiseen. Suosittelemme kynäsivellintä erityisesti alarajaukseen ja utuisiin luomivärirajauksiin.

MAC Cosmetics 239S Eye Shader Brush -luomivärisivellin - Klassinen luomivärisivellin, joka ei petä. 239S-luomivärisivellin on muodoltaan lapiomaisen litteä ja sillä on helppo kerrostaa luomiväriä iholle. Synteettiset harjakset nappaavat itseensä juuri sopivasti väriä ja tarvittaessa siveltimellä myös häivyttää silmämeikin nopeasti.

Uutuuksia ja klassikoita - sama korkea laatu

MAC Cosmetics Qween Supreme Palette -luomiväripaletti - MAC Girls -valikoimaan kuuluvat luomiväripaletit ovat merkin uusimpia tulokkaita, mutta eivät yhtään huonompia kuin kauan markkinoilla olleet kulttiklassikot. Luomiväripaletit sisältävät runsaspigmenttisiä luomivärejä sekä yhden ison korostuspuuterin. Väriyhdistelmät vaihtelevat tummista ja kylmistä sävyistä värikkäisiin ilotteluihin ja perinteiseen ruskeaan ja kultaan.

MAC Cosmetics Strobe Cream -korostusvoide - Strobe Cream on monipuolinen hohtotuote, jota voi käyttää meikkipohjan alla, sekoitettuna meikkivoiteeseen tai meikkivoiteen päällä tuomassa ekstrahehkua. Korostusvoiteen hienojakoiset hohtopartikkelit näyttävät upealta sekä hillityssä että näyttävässä meikissä - kokeile eri tyylejä ja ihastu hehkuun!

MAC Cosmetics Amplified Lipstick -huulipuna - Huulipunat ovat MACin sydän. Merkiltä löytyy huulipunasävyjä eri koostumuksissa ja sävyissä, ja osa väreistä on niin legendaarisia että ne tunnetaan kautta maailman pelkästään sävynimellä. Oletko jo kuullut Ruby Woosta, Whirlistä ja Velvet Teddystä?

Mitkä ovat suosikkituotteitasi MACiltä? Kommentoi!

LUE MYÖS NÄMÄ

6 vaiheen ohje kestävään juhlameikkiin

Kevään 2018 meikkitrendit

Kokeile näitä suosittuja meikkivoiteita