6 vaiheen ohje kestävään juhlameikkiin

7.5.2018

Uskoisitko, että kestävään juhlameikkiin tarvitaan vain kuusi vaihetta? </br> </br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Häämeikissä tärkeää on paitsi ulkonäkö, myös kestävyys. Meikin tulee olla valmis kyyneliin, nauruun ja hikoiluun - unohtamatta tietenkään valokuvausta ja lukuisia välkähteleviä salamavaloja. Tässä artikkelissa jaamme huippuniksit kestävään ja kauniiseen juhlameikkiin, joka sopii sekä morsiamelle että häävieraalle.

Kaikki alkaa pohjasta

Hyväkuntoinen iho on kaiken perusta. Hyvin hoidettu iho ei kiristele päivän aikana, hilseile meikin alla tai puske suurta määrää epäpuhtauksia juhlapäivän aamuna. Klikkaa tästä artikkeliin, josta voit lukea lisää ihonhoidosta juhlien alla.

Kun iho on hyvin kosteutettu, on meikinpohjustuksen aika. Meikinpohjustaja pidentää meikin kestoa, kiinnittää meikin iholle ja tuo halusi mukaan heleyttävän, sävyä korjaavan tai ihohuokosia häivyttävän vaikutuksen. Häämeikkiin suosittelemme erityisesti ylellistä, kultahippuja sisältävää Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer -meikinpohjustajaa.

Meikkivoide, joka pysyy aamuun asti

Kun meikinpohjustajan yhdistää pitkäkestoiseen meikkivoiteeseen, lopputuloksena on upean näköinen meikkipohja, joka kestää virheettömänä aamusta iltaan. Ehdoton suosikkimme häämeikkiin on Lancômen maraton-suorittaja, Teint Idole Ultra Wear SPF 15 -meikkivoide. Rakastamme meikkivoiteen jättämää, samettisen tasaista pintaa!

Pitkäkestoinen meikkivoide kannattaa kiinnittää ohuella kerroksella puuteria ja ammattilaisten salaisella aseella eli kiinnityssuihkeella. Cover FX Perfect Setting Powder -puuteri levittyy meikkivoiteen päälle vaivattomasti jättäen pinnan kauniin kuulaaksi. Skindinavia The Makeup Finishing Spray Bridal -meikinkiinnityssuihke on suunniteltu erityisesti hää- ja juhlakäyttöön. Kiinnityssuihke muodostaa meikin pinnalle suojaavan kerroksen, joka pitää meikin hievahtamatta paikoillaan - huolimatta kyynelistä tai hikoilusta.

Heleä hohto hurmaa

Häämeikissä kannattaa unohtaa vahvat contour-varjostukset, sillä ne saattavat päivän mittaan muuttua suttuisen näköisiksi. Hehku sen sijaan korostaa ihoa kauniisti ja sitä voi myös lisätä päivän mittaan ilman että lopputulos on mauton tai överi. the Balm Mary-Lou Manizer -korostusväri on huikean ihana, puuterimainen tuote joka tuo juhlameikkiin erityisen lisän. Yhdistettynä heleään poskipunaan korostuspuuteri antaa kasvoille raikkaan ilmeen.

LUE MYÖS NÄMÄ

Parhaat vinkit hääkampaukseen

Näin olet hyvä häävieras

Kokeile näitä suosittuja meikkivoiteita