Äitienpäivä

Suodata

Äitienpäivälahja kätevästi netistä

Äiti on lahjansa ansainnut. Jos kaupoissa kiertely kuulostaa liian vaivalloiselta, tilaa äidille lahja helposti netistä. Verkkokauppamme laajasta kosmetiikkavalikoimasta löytyy jokaiselle äidille juuri oikeanlainen lahja. Katso lahjavinkkimme alta ja tilaa äidille äitienpäivälahja hyvissä ajoin!

Luksusta arkeen hajuvedellä

Ehdoton suosikki äitienpäivälahjaksi on ylellinen hajuvesi. Valikoimastamme löytyy upeita lahjapakkauksia, joiden mukana saa tuoksun lisäksi hieman ekstraa kuten parfymoidun vartalovoiteen tai suihkugeelin. Valmis lahjapakkaus onkin kestosuosikki, joka antaa rahalle vastinetta. Myös yksittäinen hajuvesi on loistava lahja, sillä silloin voi valikoida juuri äidin suosikkituoksun pakettiin tai ostaa jotain uutta ja trendikästä. Klassisia tuoksuja rakastavalle äidille suosittelemme lahjaksi maineikasta YSL Paris -hajuvettä tai kukkaisempaa Nina Ricci L’Air Du Temps -tuoksua. Kevyiden tuoksujen ystävä puolestaan ilahtuu Dolce&Gabbana Light Blue -hajuvedestä. Trendikkäälle äidille oikea valinta on mehukas ja kukkainen Marc Jacobs Daisy -parfyymi. Kaikki hajuvedet löydät tästä linkistä.

Ekoäiti ilahtuu luonnonkosmetiikasta

Valikoimamme tarjoaa runsaudensarven myös ekologisesti ajatteleville äideille. Laadukas luonnonkosmetiikka on hyvä valinta, sillä se sisältää vain luonnonmukaisia ainesosia. Kestävä kehitys ja tuotteiden elinkaari on huomioitu tuotannossa. Esimerkiksi kauniit, Ruotsissa valmistetut Estelle&Thild-tuotteet ovat lahjoja jo sellaisenaan. Ruuhkavuosia kärsivä äiti ilahtunee Madaran ampullisetistä, joka virkistää ja täytelöittää kasvoja. Koko luonnonkosmetiikan valikoima löytyy tästä linkistä.

Äidin oma kylpyläpäivä

Jos rahat eivät aivan riitä kattavaan kylpylälahjakorttiin, voi kotikylppäriin luoda kylpylätunnelmaa edullisesti. Erityisesti aistikkaat ja elämykselliset Rituals-tuotteet ovat monen äidin toivelistalla. Decléor puolestaan on kasvohoitoloihin kehitetty, aromaterapeuttinen tuotemerkki, jonka tuotteissa hyödynnetään mielialaa kohottavia tuoksuja. Babor puolestaan on valinta luksuslahjaksi: länsinaapurissamme Ruotsissa erityisen suosittu Babor ammentaa tehonsa aktiivisista, ihoa hemmottelevista ainesosista. Katso kaikki kylpy- ja suihkutuotteet tästä linkistä.

Kiireisen äidin pelastus

Kaikilla äideillä on joskus kiirettä, ja silloin soisi että käsillä on helppoja ratkaisuja. Jos kasvohoitoihin tai kangasnaamioihin ei ole arjessa aikaa, suosittelemme nopeasti vaikuttavia silmänalusnaamioita. Naamiolaput vaikuttavat jo muutamassa minuutissa ja tuovat väsyneelle ilmeelle uutta puhtia. Korealainen yönaamio puolestaan korvaa muut ihonhoitotuotteet iltaisin ja aamulla käsien alla tuntuu pehmeämpi kasvojen iho. Kurkkaa kaikki ihonhoitotuotteet tästä linkistä.