Kokeile näitä korealaisia meikkitrendejä

26.10.2017

NÄMÄ KOLME MEIKKITRENDIÄ KANNATTAA NYT POIMIA OMAAN ARKIMEIKKIIN! <br><br/> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Etelä-Korea on Suomea edellä muutenkin kuin kellonaikansa puolesta. Erityisesti maan pääkaupunki Soul tunnetaan kosmetiikkatrendien suunnannäyttäjänä ja useat kosmetiikkatuotteet, ainesosat sekä kauneudenhoidon trendi-ilmiöt ovat valloittaneet sen jo vuosia ennen kuin ne rantautuvat meidän markkinoillemme.

Kauneustiimimme kävi tutustumassa syksyiseen Souliin ja selvitti, mitkä kauneustrendit ovat tällä hetkellä vahvimmillaan. Poimi alta vinkkimme trendeistä sekä niiden luomiseen sopivista tuotteista ja liity edelläkävijöiden joukkoon!

Asteittain sävytety huulet

Klassiset ysärihuulet syntyivät käyttäen huulten ulkoreunoilla huulipunaa tummempaa rajauskynää. Korealaisen trendin mukaan huulimeikki luodaan juuri toisinpäin: huulimeikin sävy on vahvimmillan huulten keskellä ja häivyttyy asteittain kohti huulten rajaa. Rajauskynä jätetään kokonaan pois, sillä huulten rajan ei tarvitse olla tarkka ja terävä. Tämän trendin myötä pelko huultenympärysjuonteisiin karkaavasta punasta on historiaa!

Erilaiset huulisävytteet ovat täydellinen valinta tämän lookin toteutukseen ja niitä löytyy siksi jokaisen korealaisen kosmetiikkamerkin valikoimasta. Myös useat länsimaalaiset tuotemerkit ovat ottaneet pitkäkestoiset huulisävytteet valikoimaansa. Huulisävytteet antavat väriä, joka näkyy huulilla vielä sävytteiden kiillonkin kuluttua pois, minkä ansiosta niillä luotu lopputulos kestää pitkään.

Kokeile: Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Oil on vallankumouksellinen huulimeikkituote, joka yhdistää heleät sävypigmentit ja hoitavat öljyt. Syväkosteuttavan huulisävytteen kevyt koostumus sulaa huulille tuoden niille tahmaamattoman ja heleän sävyn.

Viininpunaiset sävyt silmämeikissä

Moni arkailee turhaan käyttää punertavia sävyjä silmämeikissä peläten itkettyneen näköistä lopputulosta. Kun sävyt yhdistää esimerkiksi pehmeisiin kullan sävyihin ja niiden annostelussa pitää maltin, saa niillä kuitenkin aikaan todella upeita silmämeikkejä. Erityisen hyvin erilaiset viininpunaiset ja violettiset sävyt sopivat vihreille silmille, joiden sävyä ne korostavat kauniisti. Voit myös kokeilla käyttää viininpunaista sävyä vain silmien rajaukseen.

Kokeile: 3INA The Eyeshadow -luomivärien ylellinen koostumus sisältää runsaasti väripigmenttejä, jotka luovat intensiivisen silmämeikin. Erinomaisesti peittävät luomivärit eivät varise niitä levittäessä ja lopputuloksen voimakkuutta on mahdollista lisätä käyttämällä luomivärien levitykseen kosteaa luomivärisivellintä. Sävy 119 on täydellisen pehmeä burgundi.

Heleä "lasi-iho"

Korealaiset ihailevat heleää ihoa, joka näyttää niin kuulaalta, että se voisi olla lasia. Monet korealaiset meikkivoitteet jättävätkin iholle siksi heleän lopputuloksen ja mattapintaisia tuotteita näkyy markkinoilla vähemmän.

Säiden kylmentyessä monien suomalaisten iho joutuu koetukselle ja kuivuu helposti. Puuteri saattaa olla jo valmiiksi kuivalle iholle huono valinta, sillä se voi lisätä ihon kuivuutta entisestään ja saada ihon jopa hilseilemään. Vaihda talvella meikkivoide ihoa hoitavaan ja kosteuttavaan versioon ja siivoa puuteri pöytälaatikkoon odottamaan kevättä. Voit myös lisätä meikkivoiteen alle ihoa heleyttävän pohjustustuotteen.

Kokeile: Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumin höyhenenkevyt koostumus saa ihon näyttämään luonnollisen hehkuvalta ja viimeistellyltä hetkessä. Seerumissa on luonnollisen pehmeä, neutraali sävy, joka antaa ihon oman sävyn kuultaa läpi. Arktinen lähdevesi, antioksidanttipitoinen lakka, elinvoimaisuutta antavat peptidit ja heleyttävät pigmentit muodostavat ihoa kirkastavan ja kosteuttavan tuotteen, joka on ainutlaatuinen yhdistelmä heleyttä, sävyä ja ihonhoitoa.

Oletko jo kokeillut jotakin näistä trendeistä? Kommentoi alle!

LUE MYÖS NÄMÄ:

Syksyn 2017 hiustrendit

COSRX - Tästä merkistä puhuvat kaikki

K-Beauty School: 10-vaiheinen ihonhoitorutiini