Suosikkituote helppoon huulimeikkiin

2.12.2017

Hoitava Clarins Instant Light Natural Lip Perfector on täydellinen huulimeikkituote luomaan luonnollisen kaunis lopputulos. <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Jos kauneustiimiltämme kysytään luottotuotetta jokaiseen tilanteeseen sopivaan huulimeikkiin, tulee vastaus ulos kuorossa välittömästi: Clarins Instant Light Natural Lip Perfector.

Emme ole ainoita, joilla on kiihkeä rakkausuhde tähän huulikiillon ja huulivoiteen parhaat ominaisuudet yhteen kätevään tuubiin yhdistävään hybridituotteeseen. Tuote on jo vuosia lukeutunut Clarinsin myydyimpien meikkituotteiden joukkoon ja sen nimeen vannovat monet meikkitaiteilijatkin.

Kuva: Instagram @clarinsuk

Värikkäät ja intensiivisen sävyiset huulipunat ovat kauniita, mutta useimmat meistä tahtovat kantaa käsilaukussaan myös yhtä nopean avun tuovaa helppokäyttöistä huulimeikkituotetta, jota voi sipaista milloin tahansa huolittelemaan ilmeen. Clarins Instant Light Natural Lip Perfector on juuri sellainen.

Huulimeikkituotteen pehmeä, hieman jopa geelimäinen koostumus sisältää karitevoita ja muita huulia hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, jotka auttavat pitämään huulten ihon pehmeänä ja kosteutettuna. Huulivoide levittyy tuubistaan helposti sen pehmeällä applikaattoripäällä, joka mukailee huulten muotoa. Moni nimeääkin tuotteen parhaaksi ominaisuudeksi sen, kuinka helppoa sitä on sipaista huulille myös ilman peiliä.

Kuva: Instagram @clarinsfr

Huulimeikkituote on saatavilla useissa sävyissä, jotka kaikki sopivat käytettäviksi niin yksinään tai yhdessä muiden huulimeikkituotteiden kanssa. Kuulaat sävyt korostavat huulia luonnollisesti luoden täydellinen "your lips but better" -lopputuloksen. Kun tuotteen hoitava koostumus yhdistyy heleisiin sävypigmentteihin, syntyy myös illuusio täyteläisemmistä huulista. Koska tuote ei kuitenkaan sisällä huulten pintaverenkiertoa aktivoivia ainesosia, ei se aiheuta ikävää kihelmöintiä huulten pinnalla.

Kuva: Instagram @clarinsfr

Hinta 17,80 euroa / 12 ml

Löydät Clarins Instant Light Natural Lip Perfector -huulimeikkituotteen myynnistä täältä.

eleven Christmas Calender -joulukalenterin 3. luukku sisälsi tämän suosikkituotteen kätevän käsilaukkukoon.

Mikä huulituote käsilaukustasi löytyy aina? Kommentoi alle!

LUE MYÖS NÄMÄ

K-Beauty School: Taianomaiset kangasnaamiot

K-Beauty School: Yönaamiot

Megatrendi: Innovatiiviset misellituotteet