Joko kuulit itseruskettavasta luomiväristä ja huulikiillosta?

31.3.2018

Miksei kukaan ole keksinyt näitä aamuja nopeuttavia tuotteita aiemmin? <br></br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Itseruskettavan ainesosan käyttö meikkituotteissa on yleistynyt, sillä se on kätevä tapa saada lopputulos kestämään iholla muutaman päivän ajan myös sen jälkeen, kun meikki on pesty pois kasvoilta. Tutustuimme kevään uusiin itseruskettajiin, jotka vievät ainesosan käytön aivan uudelle tasolle!

Itseruskettavista tuotteista tuttu DHA on luonnon sokeri, joka värjää ihon pinnan reagoidessaan ihon aminohappojen kanssa ja reaktion lopputuloksena iholle syntyy rusketukselta näyttävä lopputulos täysin turvallisesti.

DHA:ta on käytetty jo esimerkiksi useamman päivän kestävän lopputuloksen luovissa Maybelline New York Tattoo Brow Peel-Off Tint -kulmasävytteessä sekä Vita Liberatan kasvoja muotoilevissa Vita Liberata Trystal Minerals Self Tanning Bronzing Minerals -aurinkopuutereissa, mutta kevätaurinko on houkutellut ainesosan esiin myös muihin kosmetiikkatuotteisiin.

Tässä ovat tämän kevään uusimmat itseruskettajakeksinnöt:

1. Itseruskettava luomiväri

Itseruskettava puuteri on kätevä tapa luoda kasvoille varjoja, jotka näkyvät myös sen jälkeen, kun meikit on pesty pois iholta. Miksei kukaan siis ole aiemmin keksinyt itseruskettavaa luomiväriä!

Itseruskettavan luomivärin avulla silmien muotoa voidaan korostaa varjostusten avulla ja lopputuloksesta voidaan nauttia useita päiviä, mikä nopeuttaa aamurutiineja ja helpottaa arkea. Käyttämällä luomiväriä kosteana saadaan intensiivisempi lopputulos, jolla ripsirajaan on mahdollista luoda luonnollisen ruskea ja kestävä rajaus.

2. Itseruskettava huulipuna

Huulien muotoilu on ollut trendikästä jo pitkään, joten oli jo aikakin, että itseruskettavat ainesosat pääsivät huulituotteisiin. Itseruskettavan huulikiillon avulla huuliin on mahdollista luoda luonnolliselta näyttävää korostusta, joka ei kulu pois huulimeikin mukana.

Huulikiillossa on myös miellyttävä maku, sillä DHA on turvallinen sokeri, joka sopii myös makeutusaineeksi. Kerrankin huulikiilto, joka saa kahvin jopa maistumaan paremmalta! Huulikiillon kevyesti sävytetty koostumus auttaa varmistamaan, että muotoilun kohdistaa huulilla oikein ja itseruskettavien tavallisesti niin ärsyttävä oranssinen vivahde sopii lopputulokseen täydellisesti.

3. Itseruskettavat sukkahousut

Jalkojen muotoilu varjostustuotteiden avulla kuulostaa houkuttelevalta, mutta siitä on kieltämättä käytännöllisyys kaukana. Nämä uudet sukkahousut tuovat kuitenkin ratkaisun asiaan, sillä niiden kankaaseen on imeytetty uuden Wearable Fabric Self Tan TM -teknologian avulla itseruskettavia ainesosia, jotka on sijoitettu strategisille paikoille niin, että jalkojen iholle syntyy jalkoja optisesti muotoileva päivetys, joka saa jalat näyttämään pidemmiltä ja kapeammilta.

Sukkahousujen käyttö on helppoa, sillä ne voi laittaa jalkaan vaikka yöksi ja aamulla vastassa ovat päivettyneet kintut. Saatavilla on kolme eri sävyä luonnollisen kevyestä intensiivisen syvään varjostukseen. Kesällä on tulossa myyntiin myös samasta kankaasta valmistettu kokovartalopuku, jonka avulla vartalon voi yöunien aikana varjostaa kätevästi bikinikuntoon.

Kauneustiimimme rakastaa tuotteita, jotka nopeuttavat aamurutiineja ja helpottavat elämää. Emme tosin tiedä, saako hymyn kasvoillemme nimenomaan näiden tuotteiden kätevyyden ajattelu vai se, että on aprillipäivä... ;)

Hyvää aprillipäivää!

(Jos kuulolla on tuotekehittelijöitä, niin ideamme näihin elämää helpottaviin tuotteisiin saa kernaasti varastaa. Jäämme odottelemaan lopputuloksia!)

LUE MYÖS NÄMÄ:

Kevään 2018 trendimeikit hehkuvat väreissä

Hiustrendit vuonna 2018

Kevään 2018 meikkitrendit