Morsiamen ja kaason SOS-pakkaus hääpäivään

7.5.2018

Nämä tuotteet ovat välttämättömiä hääpäivän kiireessä! </br> </br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Joskus hääpäivän onnistuminen voi olla pienestä kiinni, ja suuri merkitys on kaasojen ja bestmanien varautumisella yllättävien tilanteiden varalle. Kun päivää varten kootusta ensiapupakkauksesta löytyy kaikki tarpeellinen, sujuvat pienet vastoinkäymiset jouhevasti eikä vastassa ole hirmuista bridezillaa. Jotta kaikki vastuu ei jäisi kaasolle, myös morsiamen on hyvä varata vähintään välipalapatukka ja peili käsilaukkuun varmuuden vuoksi.

Muista vesi ja verensokeri

Morsian ei välttämättä ole hääpäivänä tarkkaavaisimmillaan, mutta tilanteesta tekee vielä pahemman verensokerin lasku tai nestehukka. SOS-pakkaukseen kannattaakin varata vesipullo tai pari sekä jotain purtavaa. Juotava jogurtti, smoothie tai pillimehu oikeassa kohtaa voi pelastaa koko päivän. Kaason kannattaa myös pitää huolta, että morsian saa tarpeeksi syötävää päivän mittaan - koko päivän paastoaminen ja runsas shampanjan nauttiminen kun voi päättyä huonosti.

Pienet, mutta tarpeelliset

Nappaa SOS-hätäapulaukkuun mukaan laastareita, hiuspinnejä, purukumia, vanupuikkoja, särkylääkettä, kynsiviila ja hakaneuloja. Lista kuulostaa McGyvermaiselta pomminrakennusohjeelta, mutta jokainen listan esineistä tulee tarpeeseen ennemmin tai myöhemmin. Myös muut kuin morsian saattavat kaivata apua ja silloin kaason on oltava valmiina!

Meikkipussin pelastajat

Hermostunut hikoilu on takuuvarma ongelma hääpäivänä, joten ensiapulaukusta on hyvä löytyä myös deodorantti. Suosittelemme suihkutettavaa mallia ja raikasta unisex-tuoksua, jotta sulhanenkin voi tarvittaessa lainata hajustetta kainaloonsa. Hikoilu saattaa näkyä myös kasvoilla ja silloin Shiseido Oil-Control Blotting Paper -kiillonpoistolaput ovat paikallaan - myös näitä saa lainata tulevalle aviomiehelle, etenkin ennen valokuvausta!

Näppärä morsian ja kaaso kokoavat yhdessä SOS-pakkauksen hääpäivään hyvissä ajoin, ja vinkkaavat myös bestmaneille ja sulhaselle mistä mitäkin löytyy. Myös vieraille on kohteliasta jättää wc-tiloihin esimerkiksi hiuslakkaa, muutama hiuspinni ja kuukautissuojia, jotta jokaisella juhlijalla on varma ja mukava olo.

LUE MYÖS NÄMÄ

Näin olet hyvä häävieras

Haastattelu: mitä tekee wedding planner?

Tee hääkampaus itse - helpot vinkit morsiamelle ja vieraalle