Iholle ihmeitä tekevä kasvoöljy

9.12.2017

Tämän ihoa heleyttävän kasvoöljyn taika on sen sisältämässä erityisessä C-vitamiinin muodossa. <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Ruotsalainen Akademikliniken on tullut suomalaisille tutuksi lähinnä merkin suursuosioon nousseen Akademikliniken Pure Lip Intense -huulivoiteen kautta, joka tunnetaan ruotsalaisten suosikkituotteena. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu kuitenkin monia muitakin kiinnostavia tuotteita, joiden vakuuttavuus nousee hetkessä, kun kuulee tuotemerkin taustasta.

Kuva: Instagram @akademiklinikensverige

Akademikliniken on ruotsalainen esteettiseen kauneuskirusrgiaan ja muihin esteettisiin toimenpiteisiin keskittynyt yritys, jolta löytyy niin useampi pienempi vastaanotto kuin varsinainen kauneussairaalakin. Yritys työllistää plastiikkakirurgeja, lääkäreitä ja hammaslääkäreitä, sairaanhoitajia sekä ihonhoidon koulutettuja ammattilaisiakin. Yritys operoi useissa toimitiloissa ympäri Ruotsia, minkä lisäksi se on laajentanut toimintaansa myös Norjaan, Tanskaan ja Irlantiin.

Kuva: Instagram @akademiklinikensverige

Suuri osa Akademiklinikenin klinikoilla ja sairaaloissa tehtävistä toimenpiteistä on nimenomaan erilaisia kasvojen ihoa kaunistavia käsittelyjä. Yrityksen kaikki tuotteet on luotu yhdessä lääkäreiden kanssa tukemaan esteettisiä toimenpiteitä, mutta ne tuovat itsessäänkin iholle ja varsin vaikuuttavia tuloksia. Tuotteita kehitetään sitä mukaa, kun niille tulee tarvetta eikä tuotekehittelyprosessin nopeutta ole tarvetta nopeuttaa vain myynnin lisäämisen vuoksi.

Yksi yrityksen suosituimmista tuotteista on Akademikliniken Pure Glow Oil -kasvoöljy, jonka monipuolinen koostumus tekee iholle suorastaan ihmeitä. Kasvoöljyn salaisuus on sen sisältämässä erityisessä C-vitamiinin muodossa, joka kulkee nimellä Ascorbyl Tetraisopalmitate. Aineen kerrotaan olevan aktiivisin, syvälle menevin ja paras tällä hetkellä markkinoillamme saatavissa olevista C-vitamiineista.

Japanissa kyseinen tehoaine on rekisteröity reseptivapaaksi lääkeaineeksi jo 3 % pitoisuutena, mikä tarkoittaa, että sen vaikutuksia on täytynyt voida osoittaa toteen kuten lääkeaineidenkin. Akademikliniken Pure Glow Oil -kasvoöljy sisältää tätä tehokasta C-vitamiinin muotoa kuulemma markkinoidemme korkeimman pitoisuuden eli 15%, mikä takaa sen tehokkuuden.

Kuva: Instagram @akademiklinikensverige

Monivaikuttein kasvoöljy auttaa kirkastamaan ja heleyttämään ihoa sekä lisäämään ihon kimmoisuutta ja tasoittamaan ihon sävyä. Ihon ikääntymistä tehokkaasti ehkäisevä kasvoöljy sisältää tehokkaan yhdistelmän antioksidantteja ja polyfenoleja, jotka tuovat iholle tehokasta suojaa vapailta radikaaleilta ja saasteilta. Tämän lisäksi öljy auttaa myös hoitamaan ennenaikaisesti ikääntynyttä ihoa.

Öljymaniköynnös, jojoba, karitevoi ja skvaleeni auttavat vahvistamaan ihon luonnollista suojaa, vähentämään ihoärsytystä sekä kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa. Lakritsin ja raparperin yhdiste heleyttää ihoa auttaen häivyttämään sen sävyn epätasaisuutta. Kasvoöljy sisältää lisäksi riisistä saatavaa ferulihappoa, joka auttaa vahvistamaan C- ja E-vitamiinin vaikutuksia.

Kuva: Instagram @akademiklinikendanmark

Tehokasta hoitöljyä käytetään myös Akademikliniken-ihoklikoiden ja -ihosairaalan ihon uudistumista tukevissa mikroneulaushoidoissa. Kasvoöljy on omiaan iholle, joka on ahavoitunut ja ennenaikaisesti ikääntynyt liiallisen auringon UV-säteilyn vaikutuksesta vuosien kuluessa. Parhaiten nopeasti imeytyvä kasvoöljy sopii erityisesti normaalista kosteusköyhälle ja kuivalle iholle.

Iholle nopeasti heleyttävän ja kirkastavan vaikutuksen tuova kasvoseerumi on noussut kauneustiimimme suosikkituotteeksi, mutta mekin myönnämme, että sen hinta kirvelee hieman. 30 ml kasvoöljypullo kustantaa nimittäin 168,10 euroa.

Onneksi tuote on kuitenkin erittäin riittoisa ja riittää, kun sitä annostelee iholle kerralla vain muutamia pisaroita. Toisaalta sen hoitotulokset ovat olleet niin vakuuttavia, että kaikki tuotetta kokeilleet tiimiläisimme kokivat sen olevan hintansa väärti ja olivat valmiita sijoittamaan tuotteeseen, jonka vaikutus iholla on niin konkreettinen.

Akademikliniken Pure Glow Oil -kasvoöljy löytyy myynnistä täältä.

eleven Christmas Calender -joulukalenterin 10. luukku sisälsi 5 ml kokeilukoon Akademikliniken Pure Glow Oil -kasvoöljystä.

Oletko kokeillut Akademikliniken-tuotteita? Kerro kommenteissa!

LUE MYÖS NÄMÄ

Nuorekkaampi iho kasvovedellä?

Vallankumouksellinen uutuus: kuiva kangasnaamio!

Esittelyssä hittituote: Pixi Glow Tonic