Tämän vuoksi ihonpuhdistus on tärkeää myös aamulla

19.12.2017

Listasimme 5 syytä joiden vuoksi kasvojen ihonpuhdistusta ei kannata jättää väliin aamulla. <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Moni pesee kasvot huolellisesti illalla, mutta saattaa jättää ihonpuhdistuksen jopa kokonaan väliin aamulla. Listasimme viisi syytä, joiden vuoksi ihon puhdistus kannattaa myös aamulla.

Kuva: Instagram @elizabethardenpro_sverige

Puhdas iho tuo raikkaan tunteen

Kasvojen huuhtelu haalealla tai jopa viileällä vedellä virkistää mieltä ja tuo raikkaan tunteen. Roiskahdus viileää vettä saa unihiekat katoamaan silmistä ja virkistää ihon pintaverenkiertoa, mikä puolestaan saa ihon välittömästi näyttämään heleämmältä.

Yövoiteet ja muut hoitotuotteet peseytyvät pois iholta

Illalla levitettävät ihonhoitotuotteet ovat tehneet yön aikana tehtävänsä ja ne on aika huuhtoa kasvoilta pois päivävoiteen ja muiden päivällä käytettävien ihonhoitotuotteiden tieltä. Iho kaipaa tavallisesti erilaisia asioita yöllä ja päivällä, joten esimerkiksi ihoa yöllä tehokkaasti ravitsevat yövoiteet ja yönaamiot voivat tuntua liian täyteläisiltä päiväkäytössä.

Hiki, tali ja muut kuona-aineet puhdistuvat kasvoilta

Kasvojen ihohuokoset erittävät yön aikana ihon pinnalle hikeä, talia ja muita kuona-aineita. Samalla kasvoilta irtoaa myös kuollutta ihosolukkoa. Jos näitä kaikkia ei puhdista kasvojen iholta aamulla, saattaa iholle muodostua epäpuhtauksia.

Hoitotuotteet pääsevät vaikuttamaan tehokkaammin

Jos ihon pinnalla on valmiiksi kerros yöllä käytettäviä hoitotuotteita, liiallista talia ja muita kuona-aineita, eivät aamulla levitettävät ihonhoitotuotteet pääse imeytymään ongelmitta. Kun ihon pinnalta puhdistaa pois kaiken ylimääräisen, pääsevät myös hoitotuotteet vaikuttamaan sillä parhaalla mahdollisella tavalla.

Meikkituotteet levittyvät ja pysyvät paremmin

Puhdas iho tarkoittaa myös tsasaisempaa ihon pintaa, jolle meikkituotteet pääsevät levittymään kauniisti. Kun iholta on myös puhdistettu liiallinen öljyisyys, pysyy meikki kauniina pidempään.

Kuva: Instagram @elizabethardenpro

Kuinka iho tulee aamuisin puhdistaa?

Pelkkä vesipesu ei riitä huuhtelemaan kasvoilta yövoiteen rippeitä ja ihon pinnan epäpuhtauksia, joista suuri osa on öljyliukoisia. Puhdista kasvot omalle ihotyypille sopivalla ihonpuhdistustuotteella ja tasapainota iho sen jälkeen kasvovedellä. Ihon voi myös vaihtoehtoisesti puhdistaa aamulla kätevällä misellivedellä tai puhdistusliinoilla, mikäli ihoa ei halua pestä juksevaa vettä käyttäen.

Kokeile

Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser on hellävarainen ihonpuhdistustuote, jonka maitomainen, kevyesti vaahtoava koostumus pesee kasvot ja huuhtelee iholta pois epäpuhtaudet. Puhdistustuote sisältää mm. maitohappoa, joka kuorii ihoa hellästi. Tehoaineensa ansiosta puhdistustuote onkin mitä täydellisin tuote aamuiseen ihonpesuun, sillä ihon pinta jaa sen jäljiltä aivan erityisen tasaisen tuntuiseksi ilman kiristävää tunnetta.

46,10 EUR / 150 ml

Löydät tuotteen myynnistä täältä.

eleven Christmas Calendar- joulukalenterin 20. luukku sisälsi matkakokoisen Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser -ihonpuhdistustuotteen.

Puhdistatko ihosi aamulla? Kommentoi alle!

LUE MYÖS NÄMÄ

Nuorekkaampi iho kasvovedellä?

Vallankumouksellinen uutuus: kuiva kangasnaamio!

Esittelyssä hittituote: Pixi Glow Tonic