Go-to hiustenhoito- ja muotoilutuotteet

29.6.2021

Me Elevenillä olemme satsanneet paljon hiustuotevalikoimaamme kuluvan vuoden aikana, sillä haluamme tarjota teille mahdollisimman laajan valikoiman hyviä hiustuotteita. Tässä artikkelissa vinkkaamme joitakin suosikkeja niin hiustenhoitotuotteiden, muotoilutuotteiden kuin lämpötyökalujen valikoimastamme.

blog_hair-inpiration_2000x1125.jpg

Artikkeli päivitetty 30.09.2021 uusilla tuotteilla.

Koko hiustuotevalikoiman löydät täältä.

Tehohoidot & hiusnaamiot

NIOXININ Deep Repair Hair Masque on ammattilaistasoinen hiusnaamio, joka on erityisesti kehitetty hoitamaan hiustenlähtöä samalla hoitaen kuivia ja/tai värjättyjä hiuksia syvältä. Tuote antaa maksimaalisen suojan hiuksille sekä vahvistaa hiusten pintaa ja ehkäisee vaurioita.

NIOXININ Trial Kit System 5 on suunniteltu normaaleille sekä kemikaalisesti käsitellyille hiuksille, jotka kärsivät hiusten lähdöstä. Sopii esimerkiksi hiuksille, jotka on vaalennettu tai permanentattu. Hiustenhoitosetin tuotteet vahvistavat hiusten rakennetta ja raikastavat hiuspohjan.

SEBASTIANIN Dark Oil on ylellinen muotoiluöljy, joka siloittaa hiuksia ja antaa niille rakennetta tekemättä hiuksia painaviksi. Dark Oil sisältää santelipuu-, argan- ja setripuuöljyä, jotka hoitavat hiuksia ja suojaavat niitä UV-säteiltä.

SEBASTIANIN Dark Oil Lightweight Hair Mask -hiusnaamio sisältää ylellisen yhdisteen hoitavia öljyjä, jotka ravitsevat hiuksia ja säilyttävät hiusten luonnollisen tuuheuden. Hiusnaamio jättää hiukset upean kiiltäviksi ja silkinsileiksi.

WELLAN System Professional SP Luxe Oil on hiusten rakennetta parantava eliksiiri, joka hoitaa ja ravitsee hiuksia tehokkaasti. Tuote sisältää argan-, jojoba- ja manteliöljyä, joiden vaikuttavat ainesosat imeytyvät syvälle hiussolukkoon samalla kun suojaten hiusten omaa keratiinia. Hiuksista tulee taivaallisen kiiltävät ja hyvinvoivat!

Lämpösuojat

GHD:n Wetline suojaa hiuksia vaurioilta föönauksen ja lämpömuotoilun aikana ja suojaa hiuksia myös ympäristön epäpuhtauksilta kuten ilmansaasteilta.

LÖWENGRIPIN Long Lasting Heat Protector -lämpösuojasuihke tuo hiuksille kiiltoa ja auttaa vähentämään lämpömuotoilusta aiheutuvia haittoja. Normaaleille ja värjätyille hiuksille kehitetty lämpösuojasuihke sisältää ravitsevaa arganöljyä ja rauhoittavaa kamomillaa, jotka helpottavat hiusten muotoilua.

MARIA NILAN vegaaninen Quickdry Heat Spray -lämpösuojasuihke auttaa sekä suojaamaan hiuksia muotoilulaitteiden kuumuudelta että nopeuttamaan föönausta. Lämpösuojasuihkeen Colour Guard Complex -koostumus tuo hiuksille lisäksi suojaa UV-säteilyltä ja vapailta radikaaleilta.

MARIA NILAN Cream Heat Spray on UV-suojan sisältämä vegaaninen lämpösuojasuihke, joka suojaa hiuksia muotoilulaitteiden jopa 260°C lämmöltä.

Kihartimet, suoristajat ja hiusföönit

GHD:n Helios Professional Hairdryers on johtavien insinöörien, huippufyysikoiden ja ammattilaisstylistien yhteistyönä kehittämä ghd Helios Professional Hairdryers
-hiustenkuivaaja on ergonomisesti tasapainoinen yksinkertaisempaa muotoilukokemusta varten.

GHD:n Unplugged Straightener Matte White on ensimmäinen johdoton ghd-suoristusrauta, jonka avulla voit muotoilla hiuksesi missä haluat. Normaalikokoisen ghd-muotoilijan suorituskyvyn takaavalla unplugged-suoristusraudalla loihdit kiiltävät ja sileät kampaukset nopeasti. Pienikokoinen ja kapea ghd unplugged sopii nopeaan laineiden muotoiluun ja suoristamiseen, kun sinulla on tiukka aikataulu.

GHD:n Curve antaa upeat laineet. Raudan kuusi nopeaa lämpösensoria takaavat, että lämpö jakautuu hiussuortuvaan tasaisesti samalla pitäen lämpötilan optimaalisessa 185 asteessa. Kiharasta tulee kauniin kiiltävä ja se pysyy muodossaan pitkään. 

BABYLISSIN Bronze Shimmer Wand on ammattilaismuotoiltu kiharrinrauta, joka antaa upeat rennot laineet. Poikkeuksellisen pitkä lämpöosuus, jonka johdosta myös pitkien hiusten kihartaminen onnistuu helposti.

HH SIMONSENIN ROD VS5 antaa antaa nopeasti isot ilmavat beach wave -laineet. Rauta lämpenee vain 10-15 sekunnissa.

GHD:n Flight Travel Hair Dryer on erittäin kätevä matkakokoinen ja taittuva fööni. Ergonominen design ja tehokas 65°C ilmavirtaus. Suojapussi tulee mukana. Kahden vuoden valmistajatakuu.

Muotoilu- ja viimeistelytuotteet

NIOXININ Instant Fullness -kuivashampoo, joka antaa hiuksillesi upeaa tuuheutta ja ilmavuutta vain sekunneissa! Kuivashampoo poistaa hiuksista ylimääräistä rasvaa ja jättää hiukset puhtaiksi ja ihanantuoksuisiksi.

VISION HAIRCAREN RUFF Salt Water Spray on täydellinen suolasuihke, joka korostaa lainekampaustasi tekemällä hiuksistasi täyteläiset, ilmavat ja karheat. Erinomainen valinta rentojen kampausten luomiseen.

GHD:n Perfect Ending Final Fix Spray on kevyt muotoilusuihke, joka tuntuu hiuksissa näkymättömältä, mutta antaa hyvää pitoa huolimatta siitä, ovatko hiuksesi muotoiltu silkin suoriksi, laineiksi tai kiharoiksi.

MARIA NILAN vegaaninen Shimmer Spray lisää kiiltoa, vähentää pörröisyyttä ja tehostaa väriä. Tämä kevyt spray sisältää auringonkukkaöljyä sisältävän Colour Guard Complex:n, joka suojaa hiusta ja ylläpitää väriä.