Singles' Day 2021 – sinkkujen oma päivä

Suodata

Singles' Day 11.11. - sinkkujen päivä tarkoittaa alennuksia

11.11.2021 koittaa Singles' Day eli sinkuille omistettu, oma ostosjuhla. Pariutuneitakaan ei kuitenkaan suljeta ulos mahtavista tarjouksista ja huikeista alennusmyynneistä, vaan kosmetiikan huippuhinnat ovat voimassa kaikille. Parhaat Singles' Day -tarjoukset löydät tältä sivulta, kun hetki koittaa.

 

Mikä on Singles' Day?

 

Singles' Day on vastaisku amerikkalaiselle Valentine’s Day -juhlalle, joka ylistää eritoten parisuhteita ja romanttista rakkautta. Kiinassa sinkkujen päivää on juhlittu jo 90-luvulta alkaen ja sen keksijänä pidetään Nanjingin yliopiston miesopiskelijoita, jotka kaipasivat omaa juhlaa. Sittemmin Singles' Day on siirtynyt kattamaan kaikki sukupuolet ja tarjoukset ovat toki avoimia kaikille parisuhdestatuksesta riippumatta. Singles' Dayna ostetaan erityisesti lahjoja ystäville ja pidetään hauskaa sinkkuporukassa.

 

Kiinassa Singles' Dayn kaupallistuminen tapahtui nopeasti - jopa niin nopeasti ja isossa mittakaavassa, että Singles' Day on tällä hetkellä maailman suurin ostospäivä. Tämä johtuu kiinalaisten suuresta ostovoimasta, joka tuottaa pelkästään Kiinassa miljardimyynnit yhden päivän aikana. Kiinalainen verkkokauppa on jopa rekisteröinyt ”Double Eleven”-tuotemerkin juuri sinkkupäivää silmällä pitäen.

 

Singles' Day Suomessa

 

Suomessa Singles' Day on verrattain uusi ostosjuhla, sillä meillä amerikkalainen Valentine’s Day on kääntynyt ystävänpäivän muotoon, jolloin juhlitaan erityisesti ystäviä jopa romanttisten rakkaudenosoitusten sijaan. Näin ollen Singles' Daylle ei ehkä ole koettu samanlaista tarvetta, kuin romanttista Valentinuksen päivää juhlivissa maissa. Singles' Day on kuitenkin viime vuosina tuonut myös Suomeen piristystä marraskuun keskelle ja alennusmyynti istuu hyvin juuri tähän ajankohtaan. Moni verkkokauppa leikittelee 11-numerolla myös alennusten suhteen: 11€ alennus 50€ ostoksista, 11% alennus kaikesta, 11 huipputuotetta tarjoushintaan…

 

Singles' Day Elevenillä

 

Meille Elevenillä 11.11. on kuitenkin aina ollut ennen kaikkea Elevenin syntymäpäivä, sillä Eleven on perustettu juuri 11. marraskuuta. Näin ollen meillä on tuplasti syitä juhlia päivää alennuksin ja tarjouksin! Haluamme muistaa uskollisia asiakkaitamme erityisillä alehinnoilla ja tarjota tarpeellista kosmetiikkaa itselle tai lahjaksi tärkeälle ihmiselle. Ehkä Singles' Day olisi hyvä aika ostaa itselle ylellinen joululahja? Kannustamme valitsemaan esimerkiksi aisteja hivelevän hajuveden, joka ilahduttaa vielä pitkään ostopäivän jälkeen.

 

Katso myös

Halloween

Pink Friday

Black Friday

Cyber Monday

Elevenin joulukalenteri

Kosmetiikkakalenterit

Jouluale & välipäivien alennusmyynti

Isänpäivän lahjavinkit

Äitienpäivän lahjavinkit

Ystävänpäivän lahjavinkit

Pääsiäisale