Joulun alennusmyynti

Suodata

Jouluale ja välipäivien alennukset

Joulu on ilon aikaa - eikä vähiten joulun jälkeen alkavan alennusmyynnin ansiosta. Joulualen aikaan on mahdollista hankkia itselleen juuri niitä juttuja, joita ei Joulupukin lahjoista löytynyt. Joulualesta kannattaa myös täydentää niitä tuotteita, joita tulee varmasti tarvitsemaan arjessa: meikinpoistoaine, kasvovesi, ripsiväri ja vartalovoide tuppaavat loppumaan yleensä juuri silloin, kun sitä vähiten kaipaisi.

Eleven tarjoaa parhaat alennukset kosmetiikan saralta. Jouluale tuo verkkokauppaamme alennuksia muun muassa ihonhoidosta, hajuvesistä, meikeistä ja hiusten hoito- ja muotoilutuotteista. Valikoimaamme kuuluu myös Suomen suurin kokoelma K-Beauty-tuotemerkkejä ja inspiroivaa, ekosertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Kun jouluale koittaa, täältä löydät parhaat tarjoukset ja huimat hinnat.

Mitä joulualesta kannattaa ostaa?

Suosittelemme välipäivien alennusmyynnissä katsomaan reippaasti kohti tulevaisuutta. Siintääkö alkukeväässä esimerkiksi lomamatka, jolloin tarvitaan aurinkovoidetta? Myös ensi kesäksi ostetut aurinkovoiteet tulevat varmasti käyttöön.

Läheisten syntymäpäivät ja muut merkkipäivät kannattaa huomioida hyvissä ajoin. Jos tiedät jo saavasi kutsun valmistujaisiin, syntymäpäiville tai ylioppilasjuhliin, bongaa arvokkaat lahjat huokeammalla alennushinnalla jo joulun jälkeen.

Moni haluaa ostaa alesta paitsi käytännöllisiä asioita, myös hemmottelevia löytöjä kuten uuden hajuveden. Jos ajatus uudesta vuodesta uutena alkuna tuntuu mukavalta, kannattaa se yhdistää vahvoja tunteita luoviin tuoksumuistoihin. Kun uutta hajuvettä käyttää tietyn elämänvaiheen aikana, tuo sama hajuvesi mieleen tuoksumuistot vielä vuosienkin päästä. Tiesitkö, että tuoksu on vahvin aistimme, joka palauttaa mieleen juuri muistoja? Erityisesti joulun ajan lahjapakkauksia päätyy usein alennusmyyntiin, jolloin samalla kerralla saa paitsi ihanan hajuveden, myös suihkugeelin, vartalovoiteen tai minituoksun.

Joulualessa on usein myös laadukkaita, kampaamolaatuisia hiustuotteita. Shampoo tai hoitoaine tulee takuulla aina käyttöön, ja hiusten hoitoa voi tehostaa helposti esimerkiksi kosteuttavalla tai pehmentävällä hiusnaamiolla. Asiakkaidemme suosikkeja joulualen aikaan ovat hiuspaketit, joista löytyy usein tavallista isompi pakkauskoko shampoosta ja hoitoaineesta. Hiustenhoidosta puheen ollen: jouluale tarjoaa yleensä hyviä alennuksia myös muotoilulaitteista, kuten suoristusraudoista, hiustenkuivaajista ja kihartimista. Laadukas suoristusrauta pelastaa monet arkiaamut ja ilahduttaa silloin, kun aikaa on liian vähän. Muotoilulaitteiden suhteen suosittelemme panostamaan laatuun ja kestävyyteen - joulualen aikaan se on erityisen edullista ja helppoa.

Katso myös

Halloween

Single's Day

Pink Friday

Black Friday

Cyber Monday

Elevenin joulukalenteri

Kosmetiikkakalenterit

Isänpäivän lahjavinkit

Äitienpäivän lahjavinkit

Ystävänpäivän lahjavinkit

Pääsiäisale