Boho Green Make Up

Meikkaaminen on ilo, jonka ei tarvitse kuormittaa luontoa!

Edullista luonnonmukaista kosmetiikkaa edustava ranskalainen Boho Green Make-Up yhdistää meikeillä ilottelun tiedostaviin, kestävän kehityksen valintoihin. Boho-meikit valmistetaan pääosin luonnollista alkuperää olevista ainesosista ja raaka-aineista mahdollisimman suuri osa on luomua. Yrityksen vuosittaisesta tuotosta lahjoitetaan kiinteä prosentti luonnonsuojeluun ja tuotteilla on sekä luonnonmukaisuuden takaava Cosmebio-sertifikaatti sekä eläinkokeettomuuden ja varmistava sininen One Voice -sertifikaatti.

Riisutuissa pakkauksissa hyödynnetään kierrätettäviä materiaaleja kuten pahvia, lasia ja puuta ja ylimääräisiä ulkopakkauksia vältetään. Kaikki Boho-siveltimet ovat vegaanisia ja niiden varret ovat FSC-sertifioitua koivua.

Luontoa kunnioittava lähetymistapa on kilpailuetu, mutta valitsimme valikoimaamme Boho Green Make-Up -tuotteet, koska ne ovat myös aidosti ihania käyttää! Tuotteissa on reippaasti pigmenttiä ja sävyvalikoimassa on runsaasti valinnanvaraa. Suosittelemme lämmöllä etenkin ihastuttavia luomivärejä ja täyteläisiä huulipunia.