Cover FX

Cover FX on meikkaajien, tubettajien ja kauneusgurujen ylistämä merkki - nyt vihdoin saatavilla myös Suomessa!

Cover FX on perustettu pitkällisen tuotekehittelyn jälkeen vuonna 2000. Brändin tavoitteena on alusta asti ollut luoda meikkituotteita, joilla on samanaikaisesti ihoa hoitavia ominaisuuksia. Cover FX:lle on tärkeää, että tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille (myös herkkäihoisille!) ja että sävyvalikoimasta löytyy jokaiselle sopiva sävy. Laaja sävyvalikoima ja innovatiiviset tuotteet tekivät Cover FX -meikeistä julkkisten, tavisten ja meikkaajien suosikkeja ympäri maailmaa.

Cover FX pyrkii kaikissa toimissaan eettisyyteen, asiakastyytyväisyyteen ja tarkkuuteen mitä tulee ainesosien laatuun. Näin ollen Cover FX -tuotteet eivät sisällä mitään eläinperäisiä aineita ja niillä on Cruelty Free -merkintä. Yksikään Cover FX -tuote ei sisällä parabeeneja, ftalaatteja, gluteenia, mineraaliöljyä tai talkkia - näin varmistetaan tuotteiden sopivuus myös kaikista herkimmille ihotyypeille.

Cover FX:n ytimessä on ennen kaikkea meikkien kustomointi jokaiselle käyttäjälle sopivaksi. Kymmenien meikkivoidesävyjen joukosta löytyy juuri se oikea sävy kenelle tahansa ja meikkipohjan peittävyyttä on mahdollista säädellä kevyen läpikuultavasta aina täyteen peittävyyteen asti. Cover FX:n huipputuotteet eli Custom Cover Drops -pigmenttitipat ja Custom Enhance Drops -hohtotipat tuovat meikkivoiteeseen juuri oikean määrän pigmenttiä ja hehkua.

Löydä oma sävysi - löydä Cover FX.