ECOCOCO

Hiusalalla menestyneesti työskennellyt Stefan Ackerie kaipasi Australian kosmetiikkamarkkinoille eettisempää vaihtoehtoa perinteisille hius-, vartalo- ja itserusketustuotteille. Lopulta hän päätyi perustamaan itse ECOCOCO-brändin: valikoiman vegaanisia, ekologisia ja eläinkokeettomia tuotteita, jotka sopivat kaikille. ECOCOCO-tuotteet ovat kauneudenhoitoa, joka ei tingi laadusta tai eettisyydestä!

Kaikkien ECOCOCO-tuotteiden pohjana on 100% sertifioitu, luomulaatuinen kookosöljy. Stefan Ackerie on nähnyt työssään tämän superainesosan toimivuuden ja halusi perustaa sarjan juuri ylistyksenä kookosöljyn ihmeitä tekevälle vaikutukselle. ECOCOCO osoittaa, että hyvinvoivan ihon ja hiukset voi saavuttaa suosimalla ekologisia ja eettisesti tuotettuja ainesosia. Näin kauneudenhoidosta ei tarvitse enää tuntea huonoa omatuntoa. ECOCOCOn mukaan luonnollinen vaihtoehto on aina vastuullisempi valinta.

ECOCOCO syleilee luonnollista kauneutta, säteilevää sisäistä energiaa ja seikkailumieltä. ECOCOCO-tuotteet ovat inspiroituneet Australian valoisista päivistä ja upeasta, monimuotoisesta luonnosta - sekä tietysti tämän luonnon ja ainutlaatuisen maapallomme kunnioittamisesta.

Our philosophy is simple: we coconut daily.