EVY

Ruotsalainen innovaatio on nyt kaikkien saatavilla!

EVY-aurinkosuojatuotteet perustuvat patentoituun lääketieteelliseen ihonhoidon teknologiaan. EVY-tuotteiden koostumus on ainutlaatuinen ja se antaa jopa kuuden tunnin suojan auringon haitallisia säteitä vastaan. Aurinkosuojavaahto levittyy tasaisesti ihon ylimpään kerrokseen eikä lähde pois uidessa, hikoillessa tai pyyhkeellä kuivatessa. EVY tarjoaa pitkäkestoisen suojan sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan.

EVY on kehitetty erityisesti herkälle iholle ja merkkiä suosittelevat monet ihotautilääkärit. EVY on tehokas suoja myös aurinkoallergisille, aurinkoihottumaisille tai muun ihosairauden kantajille. Muun muassa Ruotsin vitiligo-yhdistys on suositellut EVY-aurinkosuojaa jäsenilleen. Hypoallergeeninen ja hellävarainen koostumus sopii myös niille, jotka ovat herkistyneet tavallisille aurinkosuojille.

Kaikki EVY-tuotteet sopivat sekä kasvoille että vartalolle. Vaahto on helppo levittää eikä tunnu tahmealta iholla, sillä se kuivuu nopeasti. Tuoksuton koostumus ei jätä valkoisia jäämiä iholle tai tuki huokosia. EVY-aurinkosuoja sopii myös päänahan ja hiusten suojaamiseen auringon säteiltä. Vitamiinit, silkkiuute ja kollageeni kosteuttavat ja hoitavat ihoa.

Auringolta suojautumisen uusi aalto on täällä. Kokeile EVY-tuotteita ja ihastu!

Suodata