FACE Stockholm

FACE Stockholm avasi ensimmäisen liikkeensä Tukholmaan vuonna 1982 ja yrityksestä tuli välittömästi menestys. FACE Stockholm tarjoaa kuluttajille ainutlaatuisen valikoiman värikosmetiikkaa ja ihonhoitoa, jotka on suunniteltu pitäen mielessä ruotsalainen kauneusihanne: yksinkertainen, luonnollinen, trendikäs, kaunis ja rohkea persoona! Tuotteiden täydelliset sävyt ja korkea laatu ovat tehneet FACE Stockholmista hetkessä maailmankuulun.

FACE Stockholmin brändin takana vaikuttaa kaksi upeaa naista, Gun Nowak ja Martina Arfwidson. Naiset pettyivät värikosmetiikan huonoon tarjontaan ja päättivät perustaa itse yrityksen, joka tuottaisi heille mieluisia, ajanmukaisia meikkejä ja ihonhoitotuotteita. Nyt FACE Stockholm on yli 30 vuotta vanha yritys ja sen tuotteita myydään yli sadassa maassa ympäri maailmaa.

Erityisen kuuluisa FACE Stockholm on kauniin graafisista, yksinkertaisista ja käytännöllisistä pakkauksistaan. Suosittuja tuotteita ovat muun muassa meren erilaisiin leviin perustuvat Marine Therapy -kasvotuotteet, jopa neonväreissä välkkyvät kynsilakat ja hoitava Fresh Face Foundation -meikkivoide, joka sisältää aloe veraa ja E-vitamiinia.

Rakastu ruotsalaiseen kauneuteen ja tilaa suosikkituotteesi heti!