Invisibobble

Mitä tapahtuu kun yhdistetään kiireinen lähtö bileisiin, katkennut lankapuhelimen johto ja kekseliäs nainen? Tietenkin Invisibobble!

Sophie oli lähdössä hulvattomiin bileisiin ja viimeisteli asukokonaisuutensa juuri ennen lähtöä vanhan lankapuhelimen johdolla, jonka hän kietoi ponnariksi hiuksiinsa. Ilta oli pitkä, tanssintäyteinen ja hauska. Aamulla Sophie heräsi puhelinlankaponnari yhä päässään ja tajusi jotain: hänellä ei ollut lainkaan päänsärkyä! Kyseessä ei valitettavasti ole uusi krapulanestolääke, vaan poninhäntäkampaukseen liittyvä oivallus. Kireät, kumiset hiuslenkit kun tapaavat jossain vaiheessa päivää aiheuttaa jomottavan päänsäryn johon auttaa vain hiusten vapauttaminen - lisäksi hiuslenkit kuluttavat hiusta niin, että niihin jää pysyvästi ohuempi kohta. Nyt särky oli kuitenkin tiessään ja hiukset yhä ojennuksessa!

Puhelinlankaponnari mielessään Sophie marssi markkinoijaystävänsä Felixin puheille ja kuuden kuukauden kuluttua heillä oli uusi, vallankumouksellinen tuote käsissään. Invisibobble-hiuslenkin avulla hiukset saa kiedottua hellävaraisesti kokoon ilman turhaa repimistä ja rasitusta. Trendikkäät, vaihtuvat värit tekevät ponnarista asusteen siinä missä kellostakin. Eikä enää tarvitse kärsiä ponnaripäänsärystä!

Joskus bileyön jälkeiset ideat voivat siis olla maailmanmenestys.