Rituals...

"Arkiset rutiinit on mahdollista muuttaa merkityksellisiksi hetkiksi, jos keskitymme yksityiskohtiin."- Raymond Cloosterman, perustaja

Pakene arkea omaan kotikylpylään!

Ritualsin perimmäinen tarkoitus on yksinkertainen: ilo, hauskuus ja elämän viehättävyys syntyy pienistä hetkistä. Rituals tekee rutiineista hemmottelua ja tuo arkiseen aherrukseen hetkisen kauneutta, rentoutta ja hyvää oloa. Suorittaminen ja tehokkuuden vaatimus katoavat kuin taikaiskusta, kun sytytät tuoksukynttilän ja keskityt lempikirjaasi tai kun aamusuihku virkistää hajuaistia sitruunan, bergamotin ja inkiväärin voimin. Ihana elämä on täynnä pieniä asioita, joissa on hippunen ylellisyyttä ja intohimoa.

Ritualsin tuoksulinjat perustuvat itämaisille perinteille, kuten turkkilaisen kylpylän hammamiin, kiinalaiseen elämänviisauden jingiin ja jangiin tai intialaiseen ayurvedan kokonaisuuteen. Vuosisatojen ajan ihmiset ovat hakeneet sisäistä rauhaa ja yhtenäisyyden kokemusta juuri näihin viisauksiin liitetyiltä kasveilta, yrteiltä ja tuoksuilta. Jokainen Rituals-tuoksu on saanut inspiraationsa luonnosta, joten on itsestäänselvää, että tuotteiden kasviperäiset ainesosat ovat uusiutuvia ja luomulaatuisia.

Tutustu upeaan Ritualsiin ja poimi parhaat tuotteet mieleisistäsi tuoksulinjoista, tai sekoittele kaikkia keskenään!

  • The Ritual of Sakura - Piristää ja herättää uuteen alkuun.

  • The Ritual of Ayurveda - Ravitsee sielua ja ruumista, tasapainottaa mieltä.

  • The Ritual of Jing

  • The Rituals of Karma