Rodial

Rodial on tehokas ihonhoidon edelläkävijä, joka on perustamisestaan asti tähdännyt eliittibrändien joukkoon. Upeat tulokset, lukuisat julkkiskäyttäjät ja korkealaatuiset ainesosat ovat nostaneet Rodialin yhdeksi kosmetiikkataivaan valovoimaisimmista tähdistä. Rodial tunnetaan jopa 35 maassa ja sarjaa myydään yhteensä yli 3000 kaupassa, tavaratalossa ja hoitolassa.

Jokainen Rodial-tuote sisältää granaattiomenan tanniiniyhdistettä, joka auttaa luonnollisesti ihoa kiinteytymään ja tehostamaan kollageenin tuotantoa. Rodialin painopiste on tehokkaissa ikääntymistä ehkäisevissä tuotteissa ja innovatiiviset koostumukset sisältävät suuren määrän vaikuttavia ainesosia.

Kaiken kaikkiaan Rodial jakautuu yhdeksään eri ihonhoitolinjaan.

Bee Venom - soveltuu vanhemmalle iholle häivyttämään ikääntymisen jo synnyttämiä vaurioita

Dragons Blood - kuivan, velton ja punoittavan ihon valinta: hyaluronihappo sitoo kosteutta iholle ja täytelöittää sitä tehokkaasti

Snake - sisältää dipeptidejä, jotka matkivat käärmeen myrkyn silottavia vaikutuksia iholla: täysin vaarattomat tuotteet sopivat siis parhaiten sileää, rypytöntä ihoa tavoitteleville

Glamtox - oiva apu pigmenttiläiskiin

Super Acids - sopii ihon uudistamiseen vahvojen happojen voimalla (erinomainen nuorelle iholle!)

Pink Diamond - sisältää hienon hienoa timanttipuuteria, joka tekee ihosta hehkuvan ja sileän

Cougar - sopii kaikille hormonaalisen epätasapainon kanssa kamppaileville

Stem Cell - kirkastaa väsynyttä ihoa ja ennaltaehkäisee ikääntymistä

Super Fit - kiinteyttää ja kosteuttaa vartalon ihoa loistavasti

Rodial Makeup on korkean tason meikkisarja, joka sopii kaikille ihotyypeille. Rodial Makeup auttaa muotoilemaan ja korostamaan kasvoja parhaalla mahdollisella tavalla samalla häivyttäen ihon juonteita ja epätasaisuuksia. Intensiivinen kehitystyö ja tarkat tuotevalinnat pitävät koko sarjan laadun korkealla - Rodial Makeup on aina täydellinen valinta.