Sergio Tacchini

Sergio Tacchini on italialainen muotisuunnittelija ja entinen tenniksen pelaaja. Yhä edelleen Tacchini keskittyy suunnittelutyössään laadukkaiden, sulavalinjaisten urheiluvaatteiden suunnitteluun. Kun Tacchini aloitti suunnittelijana, hän toi lopun tenniskenttiä vallinneelle valkoiselle ja kehitti useita, värikkäitä asukokoinaisuuksia. Juuri värikkyys nosti Sergio Tacchinin maailmankartalle ja pian hän laajensi aluettaan myös muiden lajien urheiluvaatteiden suunnitteluun.

Ensimmäinen hajuvesi julkaistiin Sergio Tacchini -brändin alla vuonna 1987. Miehille suunnattu tuoksu oli raikkaan sitruksinen, sporttinen ja suosittu. Vuonna 1988 julkaistiin naisten tuoksu, Sergio Tacchini Donna, joka on ollut siitä lähtien yksi brändin parhaiten myyviä hajuvesiä. Kukkais-hedelmäinen, vesimäinen tuoksu valloitti urheilulliset naiset hetkessä.

Sergio Tacchinin tuoksut tunnetaan yhtä tänä päivänä raikkaudestaan. Tavoitteena on luoda kuluttajille sporttisia, kevyitä ja miellyttäviä tuoksuja, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Sergio Tacchini tuo yhä vuosittain uusia tuoksuja markkinoille: viimeisimpiä lanseerauksia ovat muun muassa naisten Fantasy Forever ja Club Intense miehille.