Youngblood Mineral Cosmetics

Youngblood Mineral Cosmetics on mineraalimeikkisarja, jonka kaikki tuotteet ovat valmistettu käyttäen sataprosenttisen puhtaita mineraaleja. Ylelliset tuotteet toimivat niin hyvin, että huomaat ihollasi eron hetkessä!

Miksi valita juuri Youngblood? Youngblood valmistaa kaikki tuotteensa erittäin hienojakoisista mineraaleista, jotka eivät sisällä tavallisimpia ihoa ärsyttäviä ainesosia. Youngblood-tuotteiden pohjana on neljän eri mineraalin sekoitus, joka hoitaa ihoa ihanteellisella tavalla suojaten soluja ja ihon pintaa. Youngblood sopii kaikille ihotyypeille rasvaisesta kuivaan ja herkkään ja myös iholle, joka kärsii ruusufinnistä tai aknesta. Mikään Youngblood-tuote ei sisällä parabeeneja, talkkia, öljyä tai hajusteita: merkki tarjoaa iholle laitettavat tuotteet niin puhtaina kuin suinkin vaan mahdollista!

Youngblood-kosmetiikkatuotteet ovat ainutlaatuisia myös pitkäkestoisuutensa ansiosta. Luonnolliset sävyt ovat helppokäyttöisiä ja kestävät hyvin kuumuutta, kosteutta ja hikoilua. Korkean laadun huomaa myös tuotteiden riittoisuudessa: meikkipohja syntyy aivan pienellä määrällä tuotetta, joten tuotteet kestävät käytössä pitkään.

Youngbloodin parhaiten myyviä tuotteita ovat vuodesta toiseen meikkipohjat. Natural Mineral Foundation, Liquid Mineral Foundation ja Pressed Mineral Foundation ovat ihoa hoitavia, upeita meikkivoiteita, joita ovat saatavilla useissa eri sävyissä. Merkin suosituimpiin tuotteisiin kuuluvat niin ikään kosteuttava ja huokosia häivyttävä Hi-Definition Mineral Perfecting Powder -puuteri ja moniulotteinen Mineral Radiance -poskipuna.

Youngbloodilla loihdit unelmiesi ihon hetkessä!