search

G9SKIN
3D Volume Gum Mask GWP

Kerro ystävälle
Ostaessasi Virve Fredman Täydellinen iho - opas korealaiseen ihonhoitoon -kirjan saat lahjaksi G9SKIN 3D Volume Gum Mask -kangasnaamion. Lue täältä lisää

G9SKIN 3D Volume Gum Mask GWP

Ostaessasi Virve Fredman Täydellinen iho - opas korealaiseen ihonhoitoon -kirjan saat lahjaksi G9SKIN 3D Volume Gum Mask -kangasnaamion.

G9SKIN 3D Volume Gum Mask -kangasnaamio kosteuttaa, ravitsee ja silottaa kasvojen ihoa 3D-muotoiltua kangasta hyödyntäen. Kangasnaamion kankaan ohuet kuidut tuntuvat iholla silkkisiltä ja asettuvat kasvoja vasten niin tiiviisti, että naamio pysyy kasvoilla ongelmitta, vaikka sen vaikutusaikaa ei viettäisikään vaakatasossa. Kangasnaamio ei sisällä synteettisiä säilöntäaineita vaan kesityy ravitseviin, iholle hyvää tekeviin ainesosiin.

Kangasnaamio auttaa lisäämään ihon täyteläisyyttä samalla kun se heleyttää ihoa sekä häivyttää siltä juonteita ja ryppyjä. Kangasnaamion hoitonesteen sisältämät aniksen ja fenkolin uutteet sekä rohtosammakonputki (Centella Asiatica) tuovat iholle suojaa. Karitevoi ja keramidit auttavat lukitsemaan iholle kosteutta pitkävaikutteisen hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Yksi lahja per asiakas. Tarjous on voimassa niin kauan kuin lahjoja riittää. Näet lahjan automaattisesti ostoskorissasi, kun tilauksesi täyttää lahjaan oikeuttavat ehdot.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää