Molly Sandén by Nordicfeel

Molly Sandén on yksi Ruotsin suosituimmista lauluntekijöistä ja artisteista. Yhteistyössä Nordicfeelin kanssa, hän on nyt lanseerannut ensimmäisen oman hajuvetensä: Wave by Molly Sandén.

– Tulin niin iloiseksi, kun minua kysyttiin mukaan tähän tuoksuprojektiin, sillä olen pitkään etsinyt itselleni täydellistä tuoksua, joka olisi sekä urheilullinen että raikas. Pidän unisextuoksuista, sekä tuoksuista, jotka eivät ota liikaa tilaa vahvuutensa johdosta, Molly sanoo.

Mollyn kauneusvinkit ovat seuraavanlaiset: Ota päivittäin aikaa itsellesi laittamalla puhelin pois. Hemmottele itseäsi pitkällä suihkulla, levitä tämän jälkeen lempivoidettasi, ota pitkiä syviä hengityksiä ja ajattele jotakin kaunista henkilöstä, jonka näet peilistä. – On niin helppoa keskittyä asioihin, joita haluaisi muuttaa itsessään, mutta mikäli onnistut sen sijaan fokusoitumaan siihen, mistä kaikesta pidät itsessäsi ja omassa ulkonäössäsi, niin uskon, että juuri se antaa sen kuuluisan extraglown, tähti sanoo. 

Mollyn Wave-tuoksu antaa sinulle sen ihanan fiiliksen, jonka saat kääriytyessäsi vastapestyyn pyyhkeeseen pitkän ja lämpimän suihkun jälkeen. Hajuvesi on valmistettu perheomisteisessa tehtaassa Ranskassa paikallisista ja luonnollisista ainesosista.